Rólunk

A Nude Models Hungary egy fiatal budapesti menedzsment ügynökség modellek számára. 2013-ban alapította egy innovatív és ambíciózus csoport, akiknek a célja, hogy új arcokat fedezzenek fel és biztosítsák számukra azt a nemzetközi modell karriert, amire vágynak. A modellek kiválasztásánál nem csak az aktuális trendeket vesszük figyelembe, hanem “örök” arcokat is keresünk, akik a divat változásától függetlenül mindenkor megállják a helyüket. A kreativitás, szenvedély és a szakmai elhivatottság segítségével a glamour modellvilág legnagyobb neveivel építjük ki a kapcsolatainkat.

A Nude Models Hungary különlegesnek számít, köszönhetően annak az időnek és személyes figyelemnek, amit a modelljeire és az ügyfeleire szán. Ez az a tulajdonság, ami sok nagyobb ügynökségnél manapság sajnos hiányzik.

A célunk az, hogy minél több új arcot fedezzünk fel és emeljünk ki a szürke hétköznapokból a szupersztárok világába, a legnevesebb glamour modell munkák és fotózások segítségével.

Ha egy szakma iránt elhivatott ügynökséget keresel, családias légkörrel, akkor a Nude Models Hungary a tökéletes választás számodra!

Célunk

A célunk azon új, fiatalos arcok felfedezése, akik a világ következő glamour modelljei lehetnek. Példaértékű szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleink számára, ezáltal pedig egy világméretű kapcsolatrendszert építünk ki a glamour világ legnagyobb szereplőivel.

Az gondoljuk, hogy nyitott szemmel kell járnunk, mert az új tehetségek körülöttünk élnek, arra várva, hogy valaki felfedezze őket. Lehet, hogy benned is megvan az, amit keresünk! A nyitottság és a segítőkészség teszi a Nude Models Hungary-t egy olyan ügynökséggé, amiért neked is megéri velünk dolgozni!